fredag 6 januari 2012

Grynets rum, del 5

Det är nu bara en enda list som saknas... Vi trodde vi skulle kunna återanvända den men när de andra listerna väl kommit på plats var det bara att inse att den också behövde bytas. Utöver det så saknas det rullgardiner, vanliga gardiner, en tröskel och så behöver ju elen kopplas in så att vi kan köpa och sätta upp en taklampa också!

Till vänster innan för dörren fick Prinsessans gamla säng stå. Prinsessan ville gärna byta säng till en stor säng och eftersom vi inte riktigt hade en plan för resårmadrassen som annars skulle bli över så fick det bli så trots att hon rör sig ganska mycket i sömnen fortfarande. Ovanför sängen som så fort jag hinner sy dem ska fyllas med kuddar och bli mer lik en soffa så satte vi tavellister med plats för böcker och annat.


Till höger innanför dörren står spjälsängen "åt fel håll" eftersom vi helt enkelt tyckte den passade bäst på det viset. Vi ställde även in Grynets byrå och så fick vi sno den gröna mattan ifrån vardagsrummet som nu ekar tomt. Tavlan hon fick i doppresent av sin farfar och hans sambo passar utmärkt i sovalkoven.

Sparbössan hon fick av farmor i doppresent och en liten ram (utan bild än så länge) som hon fått av sin farbror med familj fick äntligen sin plats på byrån.

Ior sitter i "gräset" och njuter och matchar de otroligt praktiska sovpuckarna (klossarna under spjälsängsfötterna som ger lutning åt spjälsängen och som gör det lättare för Grynet att andas på natten)

Så, vad tycker ni? Jag skulle iaf gärna flytta in där! :o)
/C

1 kommentar: