lördag 27 mars 2010

Earth hour

Ikväll är det Earth hour. Det är Värdsnaturfonden som försöker få folk över hela världen att släcka lamporna i sina hem under en timma. Hyresvärden som vi hyr vår lägenhet av har fått för sig att de ska dokumentera detta med bilder före och efter "släckningen" just där vi bor. Från vårt fönster i vardagsrummet såg vi svävaren ute på isen och jag lyckades bara fånga den som en prick på ett kort innan dom släckte sina egna lampor för att fotografen skulle få lite bra bilder..
Så vad gör man då en kväll som denna när lyset måste vara släckt? Egentligen är det ju bara lamporna man behöver släcka men vi vågade inte ha ha tv:n på då bilderna från svävaren säkert publiceras och då gäller det ju att anstänga sig lite extra ;o).

Ja, vi firade i alla fall Earth hour med oxfilé, klyftpotatis, vin och godis. Kvällen kommer, förutsatt att vi orkar hålla oss vakna, fortsätta med filmmaraton med 4 filmer. Kommer vi orka? Antagligen inte.

/C

2 kommentarer:

  1. Var vinet gott? Har inte öppnat min flaska än.

    SvaraRadera
  2. Vinet var gott. Inte så super speciellt egentligen men smakrikt dock lättdrucket. Av någon lustig anledning så orkade vi dessutom faktiskt hålla oss vakna genom ALLA filmerna. Fantastiskt.
    /C

    SvaraRadera